سفارش تبلیغ
صبا ویژن
Is there anybody to hear the voice of fossils
  •   YES
  • استفاده از سی تی اسکن در کشف فسیلهای غیرقابل دسترس

     

    دیرینه شناسان با استفاده از فناوری سی.تی.اسکن به شناسایی فسیلهای غیرقابل دسترس می پردازند.

    به گزارش خبرگزاری مهر، اخیرا گروهی از دیرینه شناسان با استفاده از این تکنیک، فسیل خزنده ای به قدمت 220 میلیون سال را کشف کردند، بدون آنکه به شکاف سنگ بپردازند و اکنون امیدوارند تا از آن در سایر کشفیات مشابه استفاده کنند.

    نیک فریزر از موزه تاریخ ملی ویرجینا در آمریکا ابداع کننده این تکنیک جدید است و از آنجا که روش های قدیمی در از میان برداشتن سنگ از اطراف فسیل ناکارآمد هستند، وی به استفاده از سی.تی.اسکن در کشف فسیل های غیرقابل دسترس روی آورده است.

    به گفته این محقق، طی میلیون ها سال، فشارهای محیطی موجب محو شدن مرز بین سنگ و فسیل شده است. این وضعیت تا به آن جا پیش رفته است که رنگ فسیل ها به رنگ سنگ احاطه کننده شان درآمده است و از این رو استفاده از روش های سنتی موجب وارد آمدن لطمه به فسیل می شده است.



  • نویسنده: کوروش بهارمست(دوشنبه 86/10/24 ساعت 12:22 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   wale

  • تصویر تهیه شده در سوم آوریل سال 2007 از ایتالیا محل کشف فسیل نهنگ 44 میلیون ساله
    محققین ایتالیایی یک اسکلت نهنگ 4 4 میلیون ساله را از زیر خاکهای حومه توسکان خارج کردند، این کشف میتواند در شناخت و بازسازی بهتر محیط دریایی که زمانی خاک این ناحیه را میپوشانده است، مفید واقع شود. روزگاری تقریبا تمام خاک ایتالیا زیر آب قرار داشت و به همین دلیل یافتن بقایای موجودات دریایی در آن دور از ذهن نیست.

    اما این اسکلت که در محلی با فاصله حدود 6 مایل (9.6 کیلومتر) از دریای مدیترانه کشف شده است، بسیار شگفت آور است. به گفته دیرین شناسان موزه تاریخ طبیعی فلورانس، این اسکلت 33 فوتی (10 متر) متعلق به دوره پلیوسن (Pliocene epoch)، در حالتی تقریبا کامل و دست نخورده باقی مانده و تنها استخوان فک او جابجا شده است و مقدار فراوانی از بقایای موجودات زنده دیگر در اطرافش وجود دارد.

    به گفته الیسابتا چیوپی (Elisabetta Cioppi) رئیس بخش دیرین شناسی و مسئول هماهنگی برنامه حفاری: " این یافته بسیار دیدنی است. تنوع بقایای موجودات زنده دریایی- مانند صدف، ماهی و مانند اینها- که در اطراف نهنگ یافته شده فوق العاده است. این کشف به ما امکان میدهد مدلی کامل از محیط زیست آن دوران را بازسازی کنیم."

    به نظر محققین ماهیها و سایر موجودات دریایی مذکور تا مدتها از بقایای این نهنگ تغذیه میکرده اند. در میان استخوانهای نهنگ چند دندان کوسه هم یافته شده که میتواند نشانه حمله کوسه به نهنگ باشد. سال گذشته یک محقق آماتور به دنبال فسیل مشغول حفاری این منطقه بود که ناگهان با استخوانهای نهنگ برخورد کرده و موضوع را به اطلاع موزه رسانید و حفاری برای خارج کردن اسکلت این نهنگ در ماه فوریه آغاز شد.

    اسکلت این نهنگ به محض ترمیم و قرار داده شدن در وضعیت اصلی، در موزه به نمایش درخواهد آمد.


  • نویسنده: کوروش بهارمست(دوشنبه 86/10/24 ساعت 12:17 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   what they say,they are right
  • بررسیهای زمین شناسی در نقاط مختلف دنیا، نابود شدن و مرگهای دسته جمعی موجودات زنده را بر اثر حادثه ای غیر منتظره نشان می دهد. برخی از این حوادث با زمان طوفان نوح همخوانی دارد.

     وجود لایه های مخلوط  فسیل شده حیواناتی چون فیل، پنگوئن، ماهی، درختان نخل و هزاران هزار گونه گیاه جانوری، تأییدی بر این واقعیت است. این سنگواره ها که بعضاً در برگیرنده حیوانات مناطق گرمسیر با مناطق سردسیر (در کنار هم) هستند، نشان می دهند که با فرونشستن آب، جانوران و گیاهان خارج شده، در زیر رسوبات مانده و به فسیل تبدیل شده اند. امتزاجی عجیب از جانوران خشکی و دریا، حاره و قطبی که مرگی آنی و دلخراش را روایت می کنند.
     

    تاریخ در مورد محل به گل نشستن کشتی چه می گوید؟

    داستان کشتی نوح از گذشته های دور مورد توجه اقوام مختلف بوده است. مورخان از 2000 سال پیش نقل کرده اند که توریست ها و مسافران کنجکاو بسیاری از قدیم این منطقه را در کوههای آرارات کشور ترکیه، مورد بازدید قرار می دادند و گاهی تکه های کوچکی از آن  به غنیمت برده می شد. در تاریخ آمده است که حدود 800 سال قبل از میلاد مسیح، آشوریان اقدام به ورود به کشتی کردند و موفق به ورود به طبقه سوم آن که در زیر زمین واقع شده بود شدند. این نشان می دهد که اقوال مختلف در مورد موقعیت جغرافیایی کشتی، متفقند.
     

    تکنولوژی پیچیده در ساخت کشتی

    اینجا صحبت از ساخت یک قایق کرجی کوچک هشت نفره با ظرفیت چند حیوان کوچک نیست. بحث بر سر تکنولوژی پیچیده ای است که مهارت ذوب فلزات، ابزار پیشرفته و نیروی انسانی حاذق می طلبیده است. از آنجا که یاران حضرت نوح تعداد بسیار کمی بوده اند، این سؤال پیش می آید که نوح براستی  چگونه این کشتی را ساخته است. کشتی ای که تاکنون از عجایب کتب مقدس به شمار می رفت و اکنون یک واقعیت علمی لمس شدنی است. آیا نوح به تنهایی توانسته است کشتی ناوگونه خود را به طول یک زمین فوتبال و به وزن تقریبی 32000 تن بسازد؟ آیا ساخت یک کشتی با دست خالی با امکانات آن زمان، به گنجایش 494 اتوبوس دو طبقه مسافربری با تصورات ما درباره قدما، همخوانی دارد؟ براستی چه تعداد جانور و چگونه جمع آوری شدند و در کشتی جایگزینی شدند؟ آب و غذا چگونه تأمین می شد؟ جانوران وحشی چگونه به سوی کشتی هدایت شدند؟ باید کار جمع آوری و هدایت حیوانات کاری سخت بوده باشد ولی بهرحال فرمان خدا باید انجام می شد.

    تصویری از بقایای کشتی در کوههای آرارات

    ...خوشبختانه تحقیق بیشتر در محل، حضور حیوانات را در کشتی یافت شده، تأیید کرد. کشف مقادیر قابل توجهی فضولات حیوانات که به صورت فسیل در آمده اند و از ناحیه خسارت دیده کشتی به بیرون رانده شده اند ، فرضیه ما را بیشتر به واقعیت نزدیک کرد. علاقمندان به کاوش در مورد کشتی نوح بارها و بارها سعی کرده اند به درون کشتی فسیل شده راه یابند ولی همیشه با توده های عظیم سنگ و خاک نیمه ویران مواجه شده اند. در آخرین تلاشها، کاوشگران سعی کردند لایه های گل و لای خشک شده اطراف کشتی را در هم بشکنند و از میان بردارند تا شاید راهی برای ورود به اتاقکهای زیرین کشتی پیدا کنند، اما خیلی موفق نبودند. در سال 1991، «گرگ برور» باستان شناس، بخشی از شاخ فسیل شده جانوری را کشف کرد که از قسمت تخریب شده کشتی که فضولات حیوانی بیرون ریخته بودند، به بیرون افتاده بود. به تشخیص محققان، این شاخ که مربوط به یک پستاندار بوده است، مقارن با شاخ اندازی سالانه جانور به هنگام خروج از کشتی در آنجا رها شده است...




  • نویسنده: کوروش بهارمست(دوشنبه 86/10/24 ساعت 12:14 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   new
  • کشف دایناسور پرنده مانند غول پیکر دانشمندان چینی را متهیر کرد

     

    به گزارش پایگاه زیست شناسی ایران بقایای فسیل یک دایناسور پرنده مانند غول پیکر در ناحیه مغولستان داخلی در چین کشف شده است.

    به گزارش شبکه BBC ، با این که براساس برخی نظریه ها ، دایناسورهای گوشتخوار به تدریج ضمن تکامل به سوی وضعیتی پرنده مانند کوچکتر هم شدند، اما وزن این دایناسور پرنده مانند به 1400 کیلوگرم می رسیده است.
    وزن این دایناسور حدود 35 بار سنگین تر از دایناسورهای مشابه پرنده مانند است.
    به نوشته نشریه نیچر این دایناسور منقاردار 8 متر طول داشته و ارتفاع قد آن دو برابر انسان بوده است و در هنگام مرگ در عنفوان میانسالی بوده است.
    این که این دایناسور از چه چیزی تغذیه می کرده که تا این حد رشد کرده یک معما است. این گونه (Gigantoraptor erlianensis) دارای برخی مشخصات دایناسورهای گوشتخوار مانند پنجه های تیز برای دریدن گوشت و در عین حال برخی مشخصه های گیاهخواران مانند سر کوچک و گردن دراز است.



  • نویسنده: کوروش بهارمست(دوشنبه 86/10/24 ساعت 12:8 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   the gigantic lizzard
  • کشف اولین دایناسور عظیم الجثه در اروپا
    ی - ? دی ????

    با کشف یک فسیل به قدمت 150 میلیون سال از جانوری غول پیکر به طول 36 متر در اسپانیا، اروپا می تواند ادعا کند که نسلی از بزرگترین دایناسورهای روی زمین در این منطقه می زیسته اند.

    دانشمندان دوازده استخوان از دایناسورهای غول پیکر دوران کلاسیک را در ناحیه ای به نام Barrihonda-El Humero در نزدیکی دهکده Riodeva درکشور اسپانیا یافته اند.

    وزن این جانوران عظیم الجثه که توریازاروس (Turiasaurus) نامیده شده اند، در حدود 40 تا 48 تن، معادل با مجموع وزن شش یا هفت فیل نر است. در حقیقت توریازاروس هم جثه بزرگترین دایناسورهای جهان هستند که تا به امروز در آفریقا و آمریکا یافت شده و اکنون نیز محققان برای اولین بار در اروپا موردی مشابه را کشف نموده اند.

    بروک هانسون (Brook Hanson) از نشریه Science مطلبی را در مورد جزئیات کشف مذکور به چاپ رسانده است، او در اظهاراتش اشاره کرده سایز انگشت کوچک پای این دایناسور، به اندازه یک توپ فوتبال آمریکایی است


  • نویسنده: کوروش بهارمست(دوشنبه 86/10/24 ساعت 11:56 صبح)

  • نظرات دیگران ( )

  •   maraghe and vertebrate fossils site
  • کار ساخت نخستین مرکز تحقیقات فسیل شناسی

    خاورمیانه در مراغه آغاز شد

     
     
     
    تبریز- خبرگزاری کار ایران

    کار ساخت نخستین مرکز تحقیقات فسیل شناسی کشور و خاورمیانه در مراغه آغاز شد.
    به گزارش ایلنا، حمید پیغامی، رییس حفاظت محیط زیست مراغه گفت: این مرکز با 3 میلیارد و 400 میلیون ریال اعتبار در زمینی به مساحت 10 هکتار ساخته می‌‏شود.
    پیغامی افزود: این مرکز شامل موزه آثار فسیلی، مرکز تحقیقات، کارگاه ترمیم و بازسازی فسیل در مدت دو سال احداث می‌‏شود.
    وی گفت: این مرکز به علت وجود منطقه فسیلی مراغه و فسیل مهره‌‏داران 7 میلیون ساله شامل زرافه، فیل، اسب، آهو، کرگدن، خرس، ببر دندان شمشیری و سایر گوشت‌‏خواران مهره‌‏دار در این شهر احداث می‌‏شود.
    منطقه فسیلی مراغه به لحاظ ارزش و گونه مهره‌‏داران 7 تا 12 میلیون ساله به بهشت فسیل شناسان جهان شهرت دارد.


  • نویسنده: کوروش بهارمست(شنبه 86/10/22 ساعت 9:10 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   origion of human beings
  • مقارن باقرن هجدهم پژوهش گران سعی نمودند که پیشرفت جوامع انسانی وبخصوص دوران پیش ازتاریخ رادربسترزمان مورد مطالعه قرار بدهند ومشخص نمایند که انسان چگونه سیرومسیرتکامل وپیشرفت راطی نمود.کشف استخوان وبقایای انسانی بهمراه ابزارهای سنگی واستخوانی حیوانات دربین لایه های طبیعی قالب بندی انجیل رازیرسئوال برده ودانشمندان به آرامی ایده زمان نگاری کتب مقدس رابه دیده ی تردیدنگریستند.
    دراین میان مطالعات زمین شناسی ازاهمیت بسیارزیاد برخوردارگشت.

    یک چنین مطالعاتی آغازی برشکاف ودوگانگی نظریه های کتب مقدس درباره ی منشا زمین ،انسان ودیگر موجودات زنده گردید.بین سالهای 1830و 1833 زمین شناس انگلیسی به نام چارلزدایل مجموعه کتابی تحت عنوان اصول زمین شناسی منتشر نمود که بیشترحاوی مشاهداتش درتپه ای به نام آتنادرسیسیل بود.
    مطالعات وی دونتیجه ی مشخص داشت :
    الف-خط بطلان برخلقت جهان در 4004 ق- م
    ب- اینکه جهان یکباره خلق نشده وتکوین جهان روندتکاملی داشته است.
    این شکاف باطرح نظریه انتخاب اصلح داروین به اوج رسید.
    مورگان جوامع انسانی رابراساس ایده تکاملی به سه دوره وحشی گری،بربریت وتمدن تقسیم بندی کرد وهردوره بفازهای کوچکتری تقسیم بندی شد.
    مراحل تکاملی جوامع انسانی هنری لوریس مورگان به قرارزیراست:
    1) وحشی گری تحتانی :ازظهورانسان تاکشف آتش.
    2) وحشی گری میانی: ازکشف آتش تاکشف تیر وکمان.
    3) وحشی گری فوقانی:ازکشف تیرکمان تاکشف سفال.
    4) بربریت تحتانی:ازکشف سفال تااهلی شدن حیوانات.
    5) بربریت میانی: ازاهلی شدن حیوانات تاذوب آهن.
    6) بربریت فوقانی: ازکشف آهن تااختراع علائم تصویری.
    7) تمدن:اختراع خط واستفاده ازحروف الفبا.
    براساس نظریه مورگان انسان زندگی خودراازپست ترین مرحله شروع کردوباگذشت زمان به درجه رفیع تمدن رسید.

                                                                                                         نیک صالحی

    یک یافته و توضیحی در این رابطه

    دو فسیل هومینید که در کنیا کشف شده است یک نظریه قدیمی درباره تکامل انسان را زیر سوال برده است.جزئیات کشف فسیل شکسته آرواره فوقانی و فسیل یک جمجمه کاملا سالم موجودات شبیه به انسان، یا هومینیدها، در نشریه "نیچر" تشریح شده است.
    تاکنون تصور می شد که یک هومینید به نام "هومو هابیلیس" به موجود پیشرفته تر "هومو اِرِکتوس" تکامل یافت که به تدریج به انسان امروزی بدل شد.اکنون با توجه به یافته های تازه تصور می شود که هابیلیس و ارکتوس گونه های خواهرخوانده باشند که زمان زیستن آنها بر یکدیگر تطبیق داشته است.
    شواهد فسیلی تازه نشان دهنده همزیستی 500 هزار ساله هومو هابیلیس و هومو ارکتوس در حوضه تورکانا در "آفریقای شرقی"، جایی که این فسیل ها کشف شد، است.
    پروفسور میو لیکی، فسیل شناس و از مدیران "پروژه تحقیقاتی کوبی فورا" که از نویسندگان مقاله اخیر در نیچر است گفت: "همزیستی آنها این مساله را که هومو ارکتوس از هومو هابیلیس تکامل یافته بعید می سازد."
    استخوان آرواره به خاطر مشخصه های بارز بدوی دندان ها به هومو هابیلیس نسبت داده شد. قدمت این فسیل 44/1 میلیون سال رقم زده می شود.این جوان ترین نمونه از این گونه است که تاکنون پیدا می شود.
    اما جمجمه ای که کنار آن کشف شد علیرغم تشابه اندازه با جمجمه های هابیلیس، به هومو ارکتوس نسبت داده شده است. سایر جمجمه های هومو ارکتوس که تاکنون یافت شده به طور قابل توجهی بزرگتر است.
    اما این جمجمه دارای مشخصه های معمول ارکتوس مانند برجستگی های ملایم موسوم به "تیغه" در بالای محل اتصال آرواره ها است. تحلیل ها نشان داد که این جمجمه در حدود 55/1 میلیون سال قدمت دارد. یا به عبارت دیگر 110 هزار سال قدیمی تر از آرواره هابیلیس است.این نشان می دهد که این دو گونه احتمالا در کنار یکدیگر می زیسته اند.
    خواهرخوانده
    اگر هومو ارکتوس از هومو هابیلیس تکامل یافته بود و در همان زیستگاه هابیلیس باقی می ماند، در آن صورت آن دو باید برای منابع غذایی مشترکی رقابت می کردند.در نهایت یکی از آنها باید برنده این رقابت می شد.
    پروفسور لیکی توضیح داد: "این واقعیت که آنها برای مدت های مدید به عنوان گونه های منفرد باقی ماندند حاکی از آن است که هر کدام جایگاه بوم شناختی مشخص خود را داشته اند بنابران از رقابت مستقیم پرهیز کرده اند."
    پروفسور کریس استرینگر رئیس بخش سرمنشاء پیدایش انسان در موزه تاریخ طبیعی لندن گفت: "هر دو موجود ظاهرا ابزارهای سنگی تولید می کرده اند، اما یک احتمال این است که گونه بزرگتر و متحرک تر ارکتوس یک شکارچی فعال بوده است، درحالی که هابیلیس بازمانده شکار باقی موجودات را می خورده یا به دنبال صیدهای کوچک بوده است."اما احتمال بیشتر این است که هر دو گونه از یک جد مشترک تکامل یافته باشند.
    سایر احتمالات
    با این حال رابطه خطی یعنی تکامل ارکتوس از هابیلیس را نمی توان کاملا مردود دانست.فرد اسپور استاد توسعه زیستی در "دانشگاه کالج لندن" و از نویسندگان این مقاله به بی بی سی گفت: "همیشه این احتمال هست که هومو هابیلیس، مثلا 5/2 میلیون سال قبل، می زیسته و سپس در بخش دیگری از آفریقا، دور از حوضه تورکانا، یک جمعیت منزوی از آن به هومو ارکتوس تکامل یافته است."
    امکان دارد با گذشت زمان کافی، یعنی بعد از آنکه هر دو گونه فرصت توسعه عادات و آداب متفاوتی را داشته اند، پای هومو ارکتوس به حوضه تورکانا باز شده باشد.
    پروفسور اسپور چنین توضیح داد: "اما این یک فرضیه خیلی پیچیده تری است. راحت ترین راه برای تعبیر این فسیل ها این است که یک گونه وجود داشته که جد مشترک هر دو آنها بوده به طوری که بین 2 تا 3 میلیون سال قبل به ظهور آنها منجر شده است."
    نه خیلی مشابه
    رکوردهای فسیلی حاکی از آن است که انسان های مدرن (هومو سِیپین) از هومو ارکتوس تکامل یافته اند.با این حال، برای برخی محققان، اندازه کوچک جمجمه ارکتوس حاکی از آن است که این موجودات آنقدر هم که قبلا تصور می شد به ما شباهت ندارند.انسان مدرن در مجموع سطح پایینی از "دوگونگی جنسی" (sexual dimorphism) را به نمایش می گذارد به این معنی که مونث و مذکر در انسان آنقدر از نظر فیزیکی با هم تفاوت ندارند که نر و ماده سایر موجودات.
    دانشمندان جمجمه یافت شده را با جمجمه خیلی بزرگتر ارکتوسی که قبلا در تانزانیا کشف شده بود مقایسه کردند.اگر اختلاف اندازه میان آن دو نشانگر آن باشد که نمونه بزرگتر متعلق به یک موجود مذکر و جمجمه کوچکتر متعلق به یک موجود مونث باشد، این حاکی از آن خواهد بود که ارکتوس سطح بالایی از دوگونگی جنسی را نمایش می داده است - مانند گوریل های امروزی.
    دوگونگی جنسی می تواند به استراتژی های تولید مثل و انتخاب جنسی ارتباط پیدا کند.
    اگر ارکتوس از دوگونگی بالای جنسی برخوردار بوده، در آن صورت ممکن است به طور همزمان با چند جفت دیگر رابطه برقرار می کرده است.این با طبیعت تک جفتی در انسان مدرن تفاوت دارد که بدان معنی است که هومو ارکتوس آنقدر که تصور می شد شبیه به انسان نبوده است.پژوهشگران این ایده را که کوچکی جمجمه ناشی از تعلق آن به یک موجود نوجوان است رد می کنند.
    پروفسور اسپور گفت: "با مطالعه چگونگی جوش خوردن استخوان ها به هم دریافتیم که به یک جوان کاملا بالغ و نه یک ارکتوس نوجوان تعلق داشته است."

        



  • نویسنده: کوروش بهارمست(شنبه 86/10/22 ساعت 9:0 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   homminids
  • کشف  بقایای کودک انسان نما

    جمجمه"بچه لوسی" بطرز شگفت انگیزی سالم باقی مانده است

    یک فسیل سه میلیون و سیصد هزار ساله در اتیوپی کشف شده است که متعلق به یک کودک انسان نما است.

    به نوشته مجله نیچر، استخوان های این موجود انسان نما از نوع "آسترالوپیتکوس آفارنسیس" (Australopithecus afarensis) متعلق به یک دختر خردسال، از همان گونه ای است که اسکلت بالغ آن در سال 1974 کشف شد و به "لوسی" معروف شد. این کشف دانشمندان را هیجان زده کرده است.

    آنها معتقدند که این فسیل که تقریبا کامل است فرصتی فوق العاده برای مطالعه رشد اجداد منقرض شده بشر فراهم می کند. بقایای فسیلی آسترالوپیتکوس آفارنسیسهای نوجوان بسیار نادر است. این اسکلت نخستین بار در سال 2000 کشف شد که در میان یک قطعه صخره شنی جای گرفته بود. خارج کردن اسکلت از میان این صخره پنج سال طول کشید.

    زرسنای آلمسِگِد از انستیتوی انسان شناسی تکاملی در شهر لایپزیک آلمان که سرپرست این گروه تحقیقاتی است، می گوید: "این فسیل از اسرار بسیاری در باره آسترالوپیتکوس آفارنسیس و سایر انواع بشر اولیه پرده بر می دارد."

    استخوان های ظریف

    یافته ها شامل استخوان کامل جمجمه، تنه و بخش هایی از دست ها و پاها است. تصویربرداری از جمجمه دندانی را در آرواره نشان می دهد که هنوز نیش نزده است، نشانه ای که از روی آن پژوهشگران تصور می کنند این انسان نما در هنگام مرگ سه سال داشته است.

    کشف  بقایای کودک انسان نما

    نکته قابل توجه در این فسیل یافته شدن استخوان های ظریفی است که معمولا در فرآیند فسیل شدن سالم باقی نمی مانند و مربوط به بخش های زبان می شود. این استخوان ها نشانگر ساختار حنجره این انسان نما است و شاید بتوان از روی آن دریافت که چه نوع صداهایی را به وجود می آورده است. حدس زده می شود که دلیل سالم ماندن بقایای این انسان نما آن بوده است که احتمالا بلافاصله پس از آنکه در سیل گرفتار شده در میان رسوبات رودخانه مدفون شده است.

    دکتر آلمسِگِد می گوید: " به نظر من، آفارنسیس ها موجوداتی هستند که به خوبی فرآیند انتقالی در شیوه تکامل بشر در فاصله چهار میلیون تا سه میلیون سال قبل را توضیح می دهند." وی ادامه می دهد: "این موجودات ترکیبی ازشبه میمون- شبه انسان هستند. به این ترتیب این انسان نماها برای درک آنکه ما از کجا آمده ایم و چه هستیم از موقعیت ویژه ای برخوردارند."

    توانایی بالا رفتن

    اجداد اولیه بشر دندانهایی ابتدایی و مغزی کوچک داشتند ولی راست می ایستادند و روی دو پا راه می رفتند. بحث های بسیاری در باره اسکلت این دختربچه اتیوپیایی و اینکه آیا او هم مانند میمون ها می توانسته از درخت بالا برود یا نه، مطرح شده است. توانایی بالا رفتن به مشخصه های اندامی خاصی مانند دست های دراز نیاز دارد. گونه "لوسی" دست هایی داشته است که به بالای زانو می رسید.

    کشف  بقایای کودک انسان نما

    اسکلت تقریبا کامل این موجود کشف شد

    این گونه همچنین شانه هایی شبیه گوریل داشته که می توانسته با استفاده از بازو میان درخت ها جهش کند. اما سوال این است که آیا این مشخصه ها می تواند نشانه توانایی بالا رفتن باشد یا تنها جزئی از مجموعه خصوصیات تکاملی او است. این دختر در هنگام مرگ، مغزی در حدود 330 سانتیمتر مکعب داشته است که چندان تفاوتی با شامپانزه در همان سن ندارد.

    با توجه به اینکه در سن سه سالگی نود درصد از مغز شامپانزه شکل می گیرد و مغز "بچه لوسی" از شامپانزه همسن خود کوچک تر بوده است، بنابراین رشد مغز وی کمی بیشتر به انسان شبیه بوده است. رشد آهسته در کودکی یکی از ویژگی های انسان است که سبب توانایی های بیشتری در بشر می شود.

    پرفسور فرد اسپور از دانشگاه لندن می گوید این یافته به دانشمندان "جزئیات کاملی از شکل ظاهر اجداد ما، رشد آنها و رفتارشان در زمان تکامل بشر می دهد، زمانی که آنها بیشتر به شامپانزه شبیه بودند تا انسان." دکتر جاناتان وین از دانشگاه سنت آندروز در بریتانیا و همکارانش در دانشگاه فلوریدای جنوبی قدمت رسوبات این فسیل را سه میلیون و سیصد هزار سال برآورد کرده اند.

    کشف  بقایای کودک انسان نما

    بقایای لوسی در سال 1974 در اتیوپی کشف شد

    این فسیل از همان گونه ای است که اسکلت دیگری از آن به نام"لوسی" در سال 1974 در اتیوپی کشف شد و به مدت بیش از بیست سال کهن ترین جد بشر به حساب می آمد.



  • نویسنده: کوروش بهارمست(شنبه 86/10/22 ساعت 8:52 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   what do you know about nessy
  • تحقیقات انجام شده طى دهه هاى ?? و ?? نیز اطلاعات بیشترى در برنداشت . در نهایت مشخص شد عکسى که در سال ???? از این هیولا منتشر شد، جعلى بود که در نتیجه آن جریان توریستى در منطقه لخ نس مختل شد و محققان حرفه اى و آماتور بسیارى را در جست وجوى هیولاى لخ نس سرگرم کرد . " تا امروز افراد معتبر بسیاری ادعا کردند که این هیولا را دیدند – ایا نسی همچنان در ان دریاچه است .؟ یا دیگر او زنده نیست .؟!!

    مطلب ارسالی از   امیدزاده

    Jalal.Sayadey@Gmail.com



  • نویسنده: کوروش بهارمست(شنبه 86/10/22 ساعت 2:48 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   what do you know about nessy
  • . پس از چند روز تحقیق و تفحص ویثرل گزارش داد ردپاهایى مربوط به یک حیوان عظیم الجثه چهارپا را یافته است . فرداى آن روز تیتر یک روزنامه دیلى میل از این قرار بود : هیولاى لخ نس افسانه نیست، حقیقت است . جذابیت هاى توریستى لخ نس در حال فراموش شدن بود و توریست ها یا روى قایق هایشان و یا در ساحل فقط به انتظار دیدن هیولاى دریاچه بودند. قالب هاى گچى ردپاى مکشوفه به موزه تاریخ طبیعى انگلستان فرستاده شد و پس از انجام آزمایش هاى مختلف اعلام شد که ردپاها شباهت زیادى به ردپاهاى یک اسب آبى عظیم الجثه دارد. موقتاً تب هیولاى لخ نس فروکش کرد ولى داستان پردازى ها هنوز ادامه داشت . در سال ???? عکسى از حیوانى عظیم الجثه شبیه دایناسور با گردنى دراز در حال خروج از آب هاى تیره دریاچه گرفته شد و ذهن بسیارى از محققان را به این سمت کشاند که هیولاى دریاچه از بقایاى دایناسورهاى آبزى است که ?? میلیون سال پیش منقرض شده اند . آنها به این فرضیه معتقد بودند که طى تمام آن سال هاى انقراض دریاچه لخ نس به طور کامل منجمد بوده است و این حیوان طى ?? هزار سال گذشته خود را از دریا به این محل رسانده است. تحقیقات نشان داده است "پلسیوسار"ها یا دایناسورهاى آبزى خونسرد بوده و در محیط منجمد عمر طولانى نخواهند داشت . دیگران بر این اعتقاد بودند که این حیوان از نسل وال هاى اولیه است که ?? میلیون سال پیش منقرض شده اند. در این بین کسانى هم بودند که اعتقاد داشتند تمام اینها توهماتى است که در اثر بخارات ناشى از ورود آب سرد رودخانه به محدوده گرم دریاچه به وجود آمده است. محققان آماتور اما بیش از دیگران دقت و پشتکار صرف کردند. در دهه ?? دانشگاه هاى انگلستان هیات هایى متشکل از متخصصان را که مجهز به دستگاه ردیاب صوتى (سونابر) بودند، به دریاچه لخ نس اعزام کردند. در تمام تحقیقات انجام شده دستگاه هاى ردیاب اجسام عظیم الجثه متحرکى را ردیابى مى کردند که ماهیت آنها براى محققان ناشناخته بود.در سال ???? آکادمى علمى _ کاربردى بوستون دستگاهى مرکب از یک دستگاه ردیاب صوتى و یک دوربین عکاسى ساخت و جهت تحقیق هیاتى را به محل اعزام کرد. عملیات تحقیق انجام شد و پس از چاپ عکس ها و پردازش آنها مشخص شد که شىء مورد نظر باله یک حیوان آبزى ماقبل تاریخ شبیه"پلیسامور" است. 

  • نویسنده: کوروش بهارمست(شنبه 86/10/22 ساعت 2:46 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

    <   <<   6   7   8   9      >

  •   لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • sigillaria
    [عناوین آرشیوشده]
  •    RSS 

  •   خانه

  •   شناسنامه

  •   پست الکترونیک

  •  پارسی بلاگ



  • کل بازدید : 40437
    بازدید امروز : 9
    بازدید دیروز : 0
  •   مطالب بایگانی شده

  • fossils
    زمستان 1386

  •   درباره من

  • Is there anybody to hear the voice of fossils
    کوروش بهارمست

  •   لوگوی وبلاگ من

  • Is there anybody to hear the voice of fossils

  •   اشتراک در خبرنامه
  •  

  •   اوقات شرعی
  • اوقات شرعی


  •   آهنگ وبلاگ من